avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am permisul suspendat de 11 luni pentru o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am permisul suspendat de 11 luni pentru o așa zisă ...

Restituire permis cu certificat grefă.
Buna ziua, am permisul reținut de 11 luni pentru o așa zisă părăsire a locului accidentului (metoda "accidentul", dar m-am prins prea târziu). Procurorul de caz a clasat dosarul pe 29.05.2023, cu termen de recurs 20 de zile iar pe 20.06. a fost confirmată ca definitivă neinceperea urmăririi penale. Azi am obținut certificatul de grefă aferent și m-am dus la Brigada Rutieră să cer restituirea permisului. Deși toată lumea care a trecut prin situații asemănătoare mi-a spus că permisul se eliberează pe loc, am aflat cu stupoare la ghișeu că trebuie să mai aștept 2 săptămâni pentru ca onor comandantul să aprobe (sau nu???) restituirea permisului. E normal ca poliția să cenzureze o decizie definitivă a instantei? Mie nu mi se pare.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2023
anddan, utilizator
Cel mai recent răspuns: anddan , utilizator 18:02, 8 Iulie 2023

anddan a scris:

Buna ziua, am permisul reținut de 11 luni pentru o așa zisă părăsire a locului accidentului (metoda "accidentul", dar m-am prins prea târziu). Procurorul de caz a clasat dosarul pe 29.05.2023, cu termen de recurs 20 de zile iar pe 20.06. a fost confirmată ca definitivă neinceperea urmăririi penale. Azi am obținut certificatul de grefă aferent și m-am dus la Brigada Rutieră să cer restituirea permisului. Deși toată lumea care a trecut prin situații asemănătoare mi-a spus că permisul se eliberează pe loc, am aflat cu stupoare la ghișeu că trebuie să mai aștept 2 săptămâni pentru ca onor comandantul să aprobe (sau nu???) restituirea permisului. E normal ca poliția să cenzureze o decizie definitivă a instantei? Mie nu mi se pare.

Salut ai rezolvat , ti se eliberat permisul tie ? Pentru ca mie încă nu
Da, ieri. Cu emoții. Au căutat vreo 25 de minute dosarul meu.

Qwerty1234567889 a scris:

anddan a scris:

Salut ai rezolvat , ti se eliberat permisul tie ? Pentru ca mie încă nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2021 pe data de 22-12-2021 am avut un accident ... Mihaitrs Mihaitrs Buna ziua , in anul 2021 pe data de 22-12-2021 am avut un accident rutier fara victime si fara alte autovehicule , mi s a intocmit dosar prnal pentru vatamare ... (vezi toată discuția)
Ce mi se va intampla dorinelutu dorinelutu mia fost suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile si am condus autovehiculul pe o distanta de 15 km ma oprit politia si mia facut dosar can o sami iau ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis Stefan69ro Stefan69ro Bună ziua Am fost implicat intr-un accident cu vătămare de persoană în urma căruia victima a avut mai mult de 90 zile de îngrijiri. M-am impăcat cu ... (vezi toată discuția)