avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deviz pentru o lucrare de bransament canalizare.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deviz pentru o lucrare de bransament canalizare.

pentru o lucrare de bransament canalizare ,compania de apa locala mi-a intocmit un deviz in care cheltuielile indirecte sint 20% din valoarea cheltuilelilor directe.stiam ca exista o plaja de valori ,intre 7-10% pentru cheltuieli indirecte,dar nu stiu daca exista vreun ordin al ministerului finanteleor care reglementeaza aceste valori.in plus,la finalul devizului se mai adauga si 7% cheltuieli proiectare,care se aplica si la totalul materialelor si la total manopera ,dar si la valoarea utilajelor( orelor prestate de masini). as vrea sa aflu care este corect acest calcul sau este bine sa cer explicatii-va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deviz lucrari gabytoma gabytoma Firma a luat un contract cu o primarie pentru construirea a 2 garduri la 2 gradinite......Suma totala(materiale si manopera) este de 33193.01 RON cu TVA....De ... (vezi toată discuția)
Deviz de reparatii in regie proprie intocmit pentru firma de asigurari melaniaoros melaniaoros Buna dimineata. In luna iulie anul trecut, o cladire a firmei la care lucrez a fost inundata, fiind necesare interventii atat la utilajele care se aflau in ... (vezi toată discuția)
Fundamentarea economica a modului de formare a pretului. vionovac vionovac Am participat la selectie de oferte si, pentru ca pretul nostru este mai mic decat 85% din valoarea estimata a proiectului respectiv, ne-au solicitat ... (vezi toată discuția)