avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... deviz lucrari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

deviz lucrari

Firma a luat un contract cu o primarie pentru construirea a 2 garduri la 2 gradinite......Suma totala(materiale si manopera) este de 33193.01 RON cu TVA....De la primarie cere deviz lucrari....S-a facut un deviz partial pe materiale pentru suma de 15.000 RON cu TVA......si acum eu trebuie sa fac deviz pe restul sumei care este 18193.01(cu TVA)....In aceasta suma intra cheltuieli cu manopera 12500 RON,cu utilaje 1000Ron si cheltuieli indirecte 1000 RON ....Eu cred ca trebuie sa scad TVA-ul din suma ramasa si apoi sa fac devizul....si mai este o intrebare ce cheltuieli indirecte sa trec......ooof imi vine sa imi iau campii de la primarie mi-a zis numai baliverne.......Daca aveti un model de deviz ca nu am gasit pe net si nu am pe cine intreba.
Valoare lucrarilor din deviz este fara TVA. Cota de TVA se aplica la final.

Aveti aici cateva modele orientative.
[ link extern ]

Intocmiti si un centralizator al situatiei de plata, in care va figura valoarea totala, ceea ce ati executat si facturat partial si ceea ce a ramas de facturat conform devizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deviz de reparatii in regie proprie intocmit pentru firma de asigurari melaniaoros melaniaoros Buna dimineata. In luna iulie anul trecut, o cladire a firmei la care lucrez a fost inundata, fiind necesare interventii atat la utilajele care se aflau in ... (vezi toată discuția)
Fundamentarea economica a modului de formare a pretului. vionovac vionovac Am participat la selectie de oferte si, pentru ca pretul nostru este mai mic decat 85% din valoarea estimata a proiectului respectiv, ne-au solicitat ... (vezi toată discuția)
Deviz pentru o lucrare de bransament canalizare. braun braun pentru o lucrare de bransament canalizare ,compania de apa locala mi-a intocmit un deviz in care cheltuielile indirecte sint 20% din valoarea cheltuilelilor ... (vezi toată discuția)