avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa fiu coasigurat la sotia mea care este angajata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa fiu coasigurat la sotia mea care este angajata la firma ...

Pot sa fiu coasigurat la sotia mea care este angajata la firma mea? Eu fiind patronul firmei si sotia salariata la mine in firma. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2023
catalin.ilie1980, utilizator
In lege spune ca sotul, sotia si parintii fara venituri proprii pot fi coasigurati, nu spune nimic daca sotul este patron...

Puteti depune actele la casa de sananate si vedeti ce spun

[ link extern ]
da, se poate sigur.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare medicală glo petro glo petro Soțul lucrează in construcții, contract pe durată determinată, salariul de bază brut 3600 Ron. Nu are alte sporuri .Sotia poate fi înregistrată si ... (vezi toată discuția)
Poate fi sotul coasigurat pe asigurarea medicala a sotiei? alina1111 alina1111 Eu sint salariata la o companie mare. Sotul meu este administrator de firma mica, are citiva oameni angajati la firma lui, dar el nu figureaza ca angajat in ... (vezi toată discuția)
Acte coasigurat anamaria81 anamaria81 referitor la intrebarea dinainte pentru ca sa devina coasigurat la sanatate, pentru sotia fara venituri aflata uin intretinerea sotului, ce acte trebuie depuse ... (vezi toată discuția)