avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... OUG 51 / 2008
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

OUG 51 / 2008

Cui inmanez cererea? Practic trebuie sa fie un caz penal, fiind vorba de calomnie, dar fiindca am inteles ca joaca de-a legea a mutat procesele in partea civila, intreb aici. Cazul face atingere si penala si civila deoarece sunt si infractiunile de fals sub semnatura privata, amenintare si santa. Ajutorul se repartizeaza indiferent, sau numai pe caz civil? Avocatul desemnat poate prelua dosarul din penal? Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: w0lfshad3 , utilizator 22:30, 27 Ianuarie 2010
ajutorul public judiciar se acorda celor aflati in nevoi, in limitele impuse de actul normativ mentionat. cererea se adreseaza instantei investite cu solutinarea dosarului, iar daca nu aveti dosar baroului
Cui de la barou ma adresez?

Am dosar dar n-am instanta.
~ Conținut șters la cerere ~
Prin 'am dosar' vreau sa spun ca am instrumentat ancheta singur, ca n-am cu cine.

Serviciul de asistenta juridica... este un birou? Pot intreba la informatii in cadrul judecatoriei de el? N-am vazut nici un birou de acest gen la judecatorie.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata sony pentru fapta de insulta si calomnie prin reprezentanta sony? eusaisapte eusaisapte Angajatii Sony Online Entertainment m-au numit rasist ca sa-mi dea ban intr-un joc 3 zile, fara sa aiba probe fiindca nu exista Pot sa dau in judecata ... (vezi toată discuția)
In fata cui raspunde un avocat???????????? bitu bitu Un avocat incheie un contract cu un client, platind avocatului intreaga suma ceruta de acesta(9600). Dupa 2 luni clientul constata(raspunsuri primite de la ... (vezi toată discuția)
Cum ma apara impotriva coruptiei procuror-judecator-executor? masayoshi masayoshi Mi-a venit la adresa de domiciliu (unde [b]nu[/b] locuiesc), somatie, cum ca am de plata 200lei, emis de judecatoria sector 2 Bucuresti la [b]14.02.2011[/b]. ... (vezi toată discuția)