Chitanta onorariu falsa?
Buna ziua. A fost depusa la dosarul civil pe care l-am avut in instanta (CAB) o chitanta cu plata onorariului unei dne avocat, de catre partea adversa.
Chitanta nu este completata la partea care contine datele firmei de avocatura decat cu:
1. La rubrica Unitatea care a emis chitanta este trecut: Cab. Individaal
2. Nr. ord. reg.com/an - nu este completat
3. C.I.F. - nu este completat
4. Sediul - nu este completat
5. Judetul - nu este completat
6. Capitalul social - nu este completat
7. Tel/fax - nu este completat
8. La rubrica Beneneficiarului este scris ca reprezinta"ONORAR AVOCAT", este trecuta suma de bani si numele si adresa persoanei care a platit.
9. Mai apare pe chitanta stampila avocatului, care contine si numele avocatului
10 Nu este semnata de vreun avocat
11. Chitanta nu are trecuta nici o serie.
12. Chitanta are trecut un numar doar
13. Data cand a fost emisa este modificata, Este scrisa peste un alt scris data de: 1.11, anul 2021
14. Scria initial ca a fost primita in sedinta publica din 28.03.2021, dupa care a fost modificata data si trecuta data de 18.03.2021, adica ziua cand a fost sedinta publica de judecata.
Mentionez ca in sedinta publica (ultima din acel proces) , dna avocat nu a depus nici o chitanta, a mormait ceva ce nu am auzit nici eu, nici avocatul meu.
Va rog, ce parere aveti despre aceasta chitanta si ce ma sfatuiti sa fac.
Av care a emis o a reprezentat sau nu partea în proces?Dacă a reprezentat o nu este nici o problema, credeți ca a făcut- o pe degeaba ?O mare parte din rubricile la care faceți referire nu se completează de cabinetele de av ,capital social,nr reg com deoarece functioneazabun baza propriei legi și nu au legătură cu soc .com înregistrate la registrul.comertului.,nr fax((((..Dacă aveți dubii ca a fost depusa ulterior sau ca nu au fost solicitate cheltuielile în ședința publica , discutați cu av dvs vedeți ce s a consemnat în încheierea de ședință,solicitați înregistrarea audio a ședinței.
Multumesc pt raspuns. Am solicitat inregistrarea audio a sedintei. Nici pe inregistrare nu se aude ce raspunde acel avocat cand este intrebat de dna Presedinte daca are sau nu cheltuieli de judecata. O chitanta nu trebuie sa aibe si serie daca intradevar este reala ? Cine ar putea verifica acele chitante: Anaful, Baroul? Si inca o nelamurire, va rog frumos. Am facut dupa aceea (caci nu am stiut ca se depusese chitanta cu onorariu) plangere penala. Procurorul de caz a spus ca nu o cerceteaza caci s-a pronuntat deja o instanta. A dat clasare. As putea sa contest acea clasare in vreun fel?