avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am desfasurat o activitate de transport taxi cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am desfasurat o activitate de transport taxi cu autoturismul ...

Am desfasurat o activitate de transport taxi cu autoturismul care ulterior am fost implicat intr-un accident din cauza unui participant la trafic care se face vinovat. Daca pot sa cer despagubiri de la societatea de asigurari pe perioada de reparatie care a durat 47 de zile si am folosit un autoturism la schimb pe perioada de reparatie doar in scop personal. Din rapoartele mele zilnice reiese faptul ca in activitatea mea se desfasoara si in zilele nelucratoare astfel pot sa determin cuantumul despagubiri pe intreaga perioada de imobilizare sau doar zilele lucratoare.

Alte discuții în legătură

Lipsa de folosinta autoturism despagubiri / daune ardeleanion ardeleanion Buna ziua. Va prezint urmatorul caz: am fost implicat intr-un eveniment rutier, datorat neatentiei si iresponsabilitatii unui sofer participant la trafic. Mai ... (vezi toată discuția)
Pretentii daune DraghiciIulian DraghiciIulian In 30.03.2015 autoturismul pe care il conduceam a fost lovit din spate de un alt vehicul .In urma cercetarilor a reiesit clar vina celui care a lovit .In urma ... (vezi toată discuția)
Accident Mark04 Mark04 Am fost accidentat de un autobuz pe trecerea de pietoni! Am fost operat de doua ori la bazin si la cap. 62 de zilel de spitalizare pana acum (18 zile ... (vezi toată discuția)