avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune,n anul 1991,cu ocazia aplicarii legii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune,n anul 1991,cu ocazia aplicarii legii 18,Fond f(teren după ...

In anul 1991,cu ocazia aplicarii legii 18,Fond f(teren după părinți decedati).eu am renunțat la un teren,in favoarea unui frate,fara nici un act ci pur și simplu i- am permis să facă el cerere la Comisia locală,cu acord verbal.,La deschiderea succesiunii după părinți cum s ar putea interpreta acest fapt,ca acceptare tacită ?Nu doresc să renunț la moștenirea părinților,când se va deschide procedura.multumesc.

Alte discuții în legătură

Anulare partiala a titlului de proprietate stoicav_72 stoicav_72 Buna ziua. Va rog, daca puteti sa ma ajutati in lamurirea unei probleme legata de o mostenire. In data de 20.12.1977 tatal decedeaza.Defunctul are 4 ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral si titlu de proprietate alfiyagerdt alfiyagerdt Buna seara! Ma aflu intr-o situatie incurcata si confuza.Poate imi oferiti niste sfaturi juridice Bunicul meu a decedat in anul 1982. De pe urma lui au ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Va rog un sfat: Mama a decedat in 1994, in acelas an fratele meu a deschis succesiunea. El a declarat masa succesorala casa (la tara) cu terenul ... (vezi toată discuția)