Buna ziua! Ma aflu intr-o situație dificila.. bunica mea in vârsta de 87 de ani este internata intr-un Camin de bătrâni privat din luna Ianuarie. As dori sa o mut la alt Camin mai aproape de casa pentru ca cel unde se afla acum este la 25 de km de unde locuința si este dificil sa o vizitam regulat. In condițiile in care taxa s-a mărit considerabil, am gasit in apropiere alt Camin la care dorim sa o mutam. Administratorul căminului a fost înștiințat cu o saptamana înainte ca o vom muta. Astăzi, la o saptamana de la data anunțului, ne am prezentat impreuna cu o salvare privată si am gasit-o intr-o stare de agitație ridicată, violenta, ceea ce in mod normal nu se intampla, fapt pentru care sub nicio forma nu am putut sa o luam de acolo. Administratorii insistau sa nu o luam, încercau sa negocieze pretul, bunica mea de asemenea, avea un comportament deviant (tin sa precizez ca suferă de dementa, dar se afla sub tratament), iar cei de la salvarea privată ne-au comunicat ca nu o pot lua cu forța. Noi, familia, credem ca a fost manipulata in tot acest timp de cand am anunțat ca o vom muta pana in prezent si nu avem certitudinea ca i s-a administrat sau nu tratamentul ei sau a mai primit medicație suplimentară, avand in vedere starea ei. In Timp ce incercam sa o convingem cu vorba buna sa vina cu noi, administratorul căminului ne filma cu telefonul si ii repeta in mod continuu ca ei ii este foarte bine unde se afla si ca ei au grija de ea. Menționez ca, bunica mea are certificat de handicap cu grad 0 iar mama mea este însoțitorul ei legal .Daca ma puteti ajuta, va rog, cu in sfat, cum ar trebui sa procedez sa o iau de acolo, pentru ca in momentul de fata imi este teama pentru starea ei de sănătate.
Cel mai recent răspuns:
Dapix , utilizator
08:16, 27 Iunie 2023