avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum sa obtinem buletin daca stam intr-un spatiu care ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum sa obtinem buletin daca stam intr-un spatiu care nu e al nostru?

Buna ziua. Ma aflu intr-o pozitie cam delicata si am nevoie de sfaturi din partea voastra.
Urmeaza sa ne mutam anul viitor in apartamentul bunicii mele, care se afla internata intr-un camin de batrani, fiind diagnosticata cu dementa. Bunica are o singura fiica, mama mea. Apartamentul este pe numele bunicii, bunicul fiind decedat si nu s-a facut succesiunea.
Bunica fiind diagnosticata cu dementa, actele pe care le semneaza nu sunt valide.
Avand un copil mic care urmeaza sa mearga la gradinita, am avea nevoie sa avem un act care sa dovedeasca ca stam acolo.
Neavand un contract incheiat de genul inchiriere, vanzare-cumparare, sau de luare in spatiu, cum putem rezolva aceasta situatie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mitumac , utilizator 07:30, 14 Noiembrie 2011
Solicitati numirea unui curator pentru bunica si acela sa va incheie un contract de comodat pentru locuinta in care urmeaza sa locuiti.Este singura solutie.Sau deschideti succesiunea bunicului ,dar si in acest caz trebuie numit un curator ,pentru ca bunica nu poate sa-si apere interesele.Adresati-va Autoritatii Tutelare din cadrul Primariei unde domicilia bunica.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune anacoc23 anacoc23 Buna ziua! In cazul in care bunicul si bunica mea detineau un apartament impreuna iar bunica a murit acum sapte ani, succesiunea nu s-a deschis dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Tutela Ellena68 Ellena68 În calitate de fiica cum pot obține tutela pentru tatăl meu el fiind diagnosticat cu boala Alzheimer si dementa senila el fiind momentan internat la un ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunica cu dementa in boala alzheimer mihaimadalina mihaimadalina Buna ziua, bunica mea paterna, este diagnosticata cu dementa in boala Alzheimer de aproximativ 2 ani. De aproape 1 an este pusa sub interdictie, mama mea ( ... (vezi toată discuția)