Buna ziua
In urma cu cativa ani,am montat la bloc camere de luat vederi.De atunci platim lunar mentenanta.Problema intervine acum,adica un locatar spune ca i se par niste bani aruncati si refuza sa mai plateasca mentenanta.Am vorbit cu firma care ne-a montat atat camerele cat si interfonul si spune ca nu se poate renunta la contractul de mentenanta decat cu acordul politiei.Evident am sunat la politie si am intrebat.Mi s-a spus ca daca tot renuntam la contractul de mentenanta,sa renuntam si la camere.Eu va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este mai bine,cu sau fara contract.Va multumesc.
camerele sunt instalate si intretinute de catre agenti economici agreati de politie, ca sa stiti ca nu se pune problema publicarii imaginilor, etc. daca aceste camere nu sunt exploatate de catre o firma autorizata (al carui nume trebuie sa fie inscris vizibil), oricine poate sa va acuze de incalcarea GDPR (cel putin) si atunci cea mai simpla solutie va fi sa scoateti camerele. iar cea mai complicata implica si plata de daune. asta privitor la legalitate.
cum e mai bine.... banii dvs, camerele dvs. in blocul unde locuiesc, mentenanta aceasta e inclusa in costul intretinerii, nefiind evidentiata separat. prin hotararea a Adunarii Generale.
Videointerfon la bloc
hex_xeh
Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Interfon
user43
Asociatia de proprietari a decis montarea interfonului pe scara.
Am dreptul sa refuz montarea aparatului in apartament si sa accept doar cheia de la ... (vezi toată discuția)