avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid o agentie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid o agentie imobiliara

Buna ziua,

Doresc sa deschid o agentie imobiliara si as dori sa stiu care este documentatia necesara, de ce capital social este nevoie pentru a infiinta firma si ce alte costuri implica?

In cazul in care exista cineva cu experienta si imi poate raspunde la intrebarea daca este o idee fezabila si despre ce investitie ar fi vorba pentru inceput intr-o astfel de companie ?

Multumesc frumos !
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
chriss08, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 26 Iunie 2023
1. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

2. CAEN : 6831.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Andrade198 Andrade198 Cu certificat de handicap accentuat as putea sa îmi deschid srl? Si as vrea sa imi spuneți va rog cât costa sa imi deschid un srl sau un pfa, mulțumesc mult (vezi toată discuția)
Acte necesare infintare bursa transporturi rutiere myagh86 myagh86 Buna ziua. Doresc sa infintez o bursa de transporturi rutiere de marfa intern si international. Noi prin intermediul acestei burse punem in lagatura cererea ... (vezi toată discuția)
Frizerie/coafor infiintare srl Florihanna Florihanna Buna ziua.am calificare de frizer din Spania.am diploma de coafor,de frizer,de stilist protezisr de unghii si machiaj tot din Spania. As dori sa deschid si sa ... (vezi toată discuția)