avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am impreuna cu sotul meu o bebelusa de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am impreuna cu sotul meu o bebelusa de 3 luni, pe ...

Buna ziua,
Am impreuna cu sotul meu o bebelusa de 3 luni, pe care ne-am dorit-o foarte mult, insa de cand a aparut ea avem foarte multe certuri (el fiind agresiv verbal)
La ultima cearta m-a amenintat ca suna la Protectia Copilului sa vina, sa ne asiste cand ne certam si sa ne spuna ce este de facut
Mentionez ca nu sunt alcoolica, am casa, masina pe numele meu dinaintea casatoriei.
Va rog sa-mi spuneti daca exista riscul sa pierd copilul pt ca sunt disperata
Eu nu mai lucrez din luna iulie anul trecut, insa am decis cu sotul sa intre el in concediu de crestere copil si sa ma ajute, astfel ca el este cel care are dreptul la indemnizatie
Chiar si daca nu lucrez pot sa demosttez ca am situatie financiara buna si pot sa cresc copilul
Va rog din suflet ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: soll86 , utilizator 18:59, 29 Iunie 2023
Numai instanta de judecata daca exista indicii temeinice de l;ipsa de responsabilitate din partea dv poate dispune hotarare in consecinta
Protectia copilului poate sa intervina in situatiile in care exista dezinteres,lipsa ingrijire-or nu este cazul dv
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu reușiți sa găsiți o soluție prin care sa fie liniște în familie și sa va ocupați în mod egal de creșterea copilului atunci poate ca ar fi mai bine sa va mutați cu copilul, în locuinta dvs, o perioada de timp, ca să va mai liniștiți și sa vedeți dacă va puteți descurca singura cu bebelusa.
La aceasta varsta, bebelușii sunt dependenți de mama, nu ii ia nimeni de lângă noi.
Contactați un avocat și discutați în detaliu, confidential, toate aspectele legate de aceasta problema și o sa va mai liniștiți.
Discutați cu un avnpt a intelege ce drepturi aveți,cum puteți proceda etc.Amenintarile soțului sunt penibile și fără fundament legal...
Buna ziua,
Locuim toti trei la apartamentul meu. Pot spune ca el se implica foarte mult in cresterea bebelinei, insa atunci cand ne certam din pacate nu mai tinem cont nici de copil si degeneram discutiile pana la jigniri (dupa cum am spus el este agresiv verbal)
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați o terapie de cuplu, poate va ajuta sa gestionați mai bine aceste neintelegeri și violente verbale ca să nu se ajungă în scurt timp la violente fizice.
Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2023
Avocat Neagu Elena, Avocat

Alte discuții în legătură

Tatic disperat 2 ContSters73184 ContSters73184 In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si ... (vezi toată discuția)
Parasire sot cu bebe mic kissa kissa Buna ziua tuturor. As avea si eu o mare nedumerire. Eu si sotul meu nu ne mai intelegem si eu sincer vreau sa ne despartim. Impreuna avem un bebe mic de 2 ... (vezi toată discuția)
Pot dovedi legii k e nebuna?? mikiank mikiank buna seara!eu locuiesc impreuna cu soacra mea care sufera de depresii si ia pastile pentru asa ceva .la un moment dat incepe sa ne minta sa inventeze tot felu ... (vezi toată discuția)