avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am impreuna cu sotul meu o bebelusa de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am impreuna cu sotul meu o bebelusa de 3 luni, pe ...

Buna ziua,
Am impreuna cu sotul meu o bebelusa de 3 luni, pe care ne-am dorit-o foarte mult, insa de cand a aparut ea avem foarte multe certuri (el fiind agresiv verbal)
La ultima cearta m-a amenintat ca suna la Protectia Copilului sa vina, sa ne asiste cand ne certam si sa ne spuna ce este de facut
Mentionez ca nu sunt alcoolica, am casa, masina pe numele meu dinaintea casatoriei.
Va rog sa-mi spuneti daca exista riscul sa pierd copilul pt ca sunt disperata
Eu nu mai lucrez din luna iulie anul trecut, insa am decis cu sotul sa intre el in concediu de crestere copil si sa ma ajute, astfel ca el este cel care are dreptul la indemnizatie
Chiar si daca nu lucrez pot sa demosttez ca am situatie financiara buna si pot sa cresc copilul
Va rog din suflet ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: soll86 , utilizator 18:59, 29 Iunie 2023
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ds sunteti inca intr o situatie speciala dupa nastere, corpul si hormonii inca isi revin dupa minunea pe care au conceput o, e nevoie sa va dati sansa unei vieti de familie linistite, sa nu fiti mereu pusi pe cearta, sa va vedeti scopurile si telurile, sa vedeti daca nu cumva va impiedicati de chestii marunte.

Cereti ajutorul celor din familie si odihniti va, luati va timp in 2 sa discutati totul, viitorul dvs ca familie. Primele luni cu bebe mic pot fi coplesitoare, atat pt dvs cat si pt proaspatul tatic.

Nu ia nimeni copil atat de mic de la mama decat daca sunt probleme serioase.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum vi s-a mai spus nimeni nu ia copilul asa de mic de langa mama decat in cazuri deosebite. In cazul dumneavoastra cautati sa va mentineti calmul cand sotul este vehement, sa nu ii aduceti acuze cautand dreptatea in cuplu, sa aveti drept scop cresterea si educarea celui mic. Sa nu uitati ca nu va mai trebuiesc noi probleme pe cap in situatia de fata. Daca aveti vointa veti depasi momentul.... Succes.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum zicea preotul care m-a cununat, străduiți-vă să nu vă enervați în același timp. :)))) E un sfat bun, chiar dacă nu întotdeauna ne iese.
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
Alexandru Surcel, Avocat
unul din cele mai bune răspunsuri..

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Ds sunteti inca intr o situatie speciala dupa nastere, corpul si hormonii inca isi revin dupa minunea pe care au conceput o, e nevoie sa va dati sansa unei vieti de familie linistite, sa nu fiti mereu pusi pe cearta, sa va vedeti scopurile si telurile, sa vedeti daca nu cumva va impiedicati de chestii marunte.

Cereti ajutorul celor din familie si odihniti va, luati va timp in 2 sa discutati totul, viitorul dvs ca familie. Primele luni cu bebe mic pot fi coplesitoare, atat pt dvs cat si pt proaspatul tatic.

Nu ia nimeni copil atat de mic de la mama decat daca sunt probleme serioase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatic disperat 2 ContSters73184 ContSters73184 In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si ... (vezi toată discuția)
Parasire sot cu bebe mic kissa kissa Buna ziua tuturor. As avea si eu o mare nedumerire. Eu si sotul meu nu ne mai intelegem si eu sincer vreau sa ne despartim. Impreuna avem un bebe mic de 2 ... (vezi toată discuția)
Pot dovedi legii k e nebuna?? mikiank mikiank buna seara!eu locuiesc impreuna cu soacra mea care sufera de depresii si ia pastile pentru asa ceva .la un moment dat incepe sa ne minta sa inventeze tot felu ... (vezi toată discuția)