avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Neînmanare bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Neînmanare bon fiscal

Explicati-mi va rog frumos si mie situatia in care urmatoarea fraza functioneaza

"În cazul refuzului de a emite și înmâna bonul fiscal, clientul poate beneficia de bunul achiziţionat sau de serviciul prestat fără plata contravalorii acestuia."

Pentru ca nimeni, nicaieri, nu iti da bon fiscal inainte sa platesti. Deci cum se face sa beneficiezi de orice fara a platii daca inainte ai platit? Adica, vorba aia: "Ada si na".

Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:41, 27 Iunie 2023
În opinia mea, nu există situație în care funcționează. E lipsită de logică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa arate un bon fiscal? Lorin1988 Lorin1988 Am intampinat la farmaciile Help Net urmatoarea situatie: primesc in urma achizitionarii unui produs un bon pe care scrie de 2 ori BON NEFISCAL. Cu toate ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal P-Sophie88 P-Sophie88 Buna ziua, as vrea sa stiu cum procedez, cand vind un produs catre o persoana fizica si livrarea fac printr-un delegat? Pana acum am facturat produsul x, pe ... (vezi toată discuția)
Pfa activitate intretinere si reparatii instalații frig Maria201193 Maria201193 Buna ziua! PFA ul care are ca obiect de activitate intretirere si reparatii instalații frig (concret reparatii frigidere) este obligat să aibă casa de ... (vezi toată discuția)