avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, soția este internată de azi cu copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, soția este internată de azi cu copilul de 8 ani ...

Bună seara, soția este internată de azi cu copilul de 8 ani în spital pentru o operatie , are dreptul la concediu medical acordat din spital conform Legii nr 179/ 2023? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:34, 27 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Nu, din păcate, pentru că trebuie modificate și normele de aplicare a ordonanței concediilor medicale. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_617...

OUG 158/2005 are însă și un set de norme de aplicare. Actualmente, normele se referă în continuare la vechile prevederi ale legii - concediul pentru îngrijrea copilului bolnav de până la șapte ani. Prin urmare, normele vor trebui modificate ca urmare a modificărilor din Legea 179. Nu putem estima însă când anume se va întâmpla asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu medical pentru mama ocatalina ocatalina Cate zile de concediu medical trebuie sa prevada un contract de munca in cazul in care angajatul este mama si va avea nevoie de zile in acest sens pentru a sta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Sorin1964 Sorin1964 Buna ziua , in urma unui infarct am fost spitalizat intr-un alt oras fata de cel de resedinta . Dupa externare am primit 7 zile concediu medical dela medicul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)