avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bine v-am gasit ! Mi-a fost suspendat permisul pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bine v-am gasit ! Mi-a fost suspendat permisul pe motiv de alcoolemie ...

Bine v-am gasit ! Mi-a fost suspendat permisul pe motiv de alcolemie 0.1 % urmare a consumului unui amestec hidraalcoolic care-l iau din motive medicale. Pot conduce un triciclu electric cu cabina limitat la 25 km/h fara a vea probleme cu legea ?
Multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:29, 27 Iunie 2023
Da, puteți conduce astfel de vehicule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poliță rca pentru triciclu convertit electric raoul_lf raoul_lf Bună ziua. Dețin un triciclu recumbent cu pedale model delta - două roți în spate, una în față. Gabaritic e destul de mare, are peste un metru ... (vezi toată discuția)
Moped / vehicul b1 fara permis goldieczr goldieczr Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada mare de timp si sunt in cautarea unor mijloace de transport pentru oras. Am gasit pana acum 2 ... (vezi toată discuția)
Care este limita legala pentru vehicule cu motor electric / termic ... goldieczr goldieczr Care este limita legala pentru vehicule cu motor electric / termic fara omologare sau permis? Vehicule ca biciclete electrice, trotinete sau triciclete de ... (vezi toată discuția)