avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nerespectare Hotarare Consiliu Local. As dori sa stiu, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nerespectare Hotarare Consiliu Local. As dori sa stiu, care ar ...

Nerespectare Hotarare Consiliu Local.
As dori sa stiu, care ar fi caile legale prin care pot "obliga" o Primarie sa respecte o Hotarare de Consiliu Local aprobata/adopatata.

Pe scurt: - de fiecare data cand sesizez faptul ca nu se intretine spatiul public (cosire,salubrizare buruieni etc.), si totodata, nu se amendeaza persoanele responsabile (indiferent ca este vorba despre Primarie sau Cetateni), mi se spune ca nu "sunt oameni suficienti angajati" care sa execute aceste lucrari.

Ma intereseaza catre ce institutii pot sesiza aceste aspecte, si care ar fi procedura.

Alte discuții în legătură

Redactare sesizari/cereri, de catre un avocat/consilier juridic KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, M-ar interesa daca exista un avocat/consultant juridic care poate redacta mai multe cereri/sesizari catre Primarie, care ar fi costurile per ... (vezi toată discuția)
Norme europene privind animale nesupravegheate in zone rezidentiale ROMI.BOTA ROMI.BOTA Va rog sa-mi spuneti daca stie cineva care sunt reglementarile Uniunii Europene cu privire la accesul si pascutul cailor in zonele rezidentiale, langa casele ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata silit pentru o datorie a fiicei mele, careia nu ii sunt girant/coplatitor. Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Am o problema cu DGITL sec. 4 1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a ... (vezi toată discuția)