avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CNAS va deconta, începând cu 1 iulie, noi servicii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CNAS va deconta, începând cu 1 iulie, noi servicii medicale, plătite de către pacienți

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) va deconta, începând cu 1 iulie, noi servicii mediale, plătite de către pacienți, până acum. Astfel, pe lista serviciilor ale căror costuri vor fi decontate de stat se află masajul și terapiile ocupaționale. Ce demersuri trebuie făcute pentru a beneficia de cele de mai sus

Alte discuții în legătură

Ajutor banesc pentru interventii chirurgicale filipioan46 filipioan46 Doresc un ajutor din fonduri europene pentru operatie de coloana.1.Cum pot obtine acest ajutor.numarul meu de tel. 0749849355. va multumesc. (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)