avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare Carte De Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare Carte De Munca

Buna ziua, am urmatoarea intrebare
Am lucrat la un sericiul public timp de 5 ani. In urma cu aproximativ 1 an am demisionat si am plecat din tara, cartea de munca ramanand la unitatea respectiva. Intrebarea mea este "Daca scriu o imputernicire pentru o fosta colega de servici pentru a-mi ridica cartea de munca si o trimit pe e-mai , este valabila?Pot recupera cartea de munca sau trebuie sa fac una la notar aici in Germania si sa o traduc si pe urma sa o trimit colegei?(Cam complicat):(
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 15:15, 27 Ianuarie 2010
Nu se poate elibera in urma unei adrese pe mail ,va trebuie imputernicire notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carnet de munca korynutza korynutza am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa ... (vezi toată discuția)
Certificat de naștere khadija 40 khadija 40 Bună ziua am și eu o întrebare va rog frumos dacă se poate . Sunt în germania și am un bebe născut aici as vrea sa îi trimit la sora mia procura ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ...cum o pot recupera fara sa ma duc dupa ea din bucuresti taman in sibiu in7heaven in7heaven Recent am schimbat jobul(primul loc de munca) la noul job m-au intrebat de cartea de munca am telefonat la fostul loc de munca si m-au anuntat ca, cartea mea ... (vezi toată discuția)