avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Locatarii care au datorii acumulate în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Locatarii care au datorii acumulate în timp la întreținere ...

Bună ziua,
Locatarii care au datorii acumulate în timp la întreținere au dreptul să folosească uscatoria? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:08, 28 Iunie 2023
Legiuitorul in cuprinsul disp L nr 196/2018 nu a prevazut interdictii pentru utilizat partea comuna
Daca exista debite in evidenta,asociatia de proprietari are dreptul legal sa desfasoare acte si actiuni pentru recuperare-inclusiv in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dator la bloc intretinere EUGENIA49 EUGENIA49 Proprietarul a decedat nu sa făcut succesiunea în ap. locuiește băiatul de 19 ani care este student nu plătește întreținerea are 15.000 lei datorie. ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am și eu o nelămurire în calitate de locatar ... icpopescu icpopescu Bună seara, am și eu o nelămurire în calitate de locatar al unei scări de bloc!! O persoana care de trei ani refuza pur și simplu sa își plătească ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca proprietarii care nu stau in apartamente ... andyk andyk As dori sa stiu daca proprietarii care nu stau in apartamente si nici nu inchirieaza (stau nefolosite) sunt obligati sa plateasca fondul de reaparatii/rulmenti ... (vezi toată discuția)