am castigat un proces de munca, s-a pronuntat hotararea definitiva si irevocabila, si am investit-o cu formula executorie. Am notificat imediat societatea impotriva careia am avut procesul ca s-a pronuntat hotararea si ca trebuie sa o puna in aplicare. Am fost chiar si la sediu sa vorbesc cu ei si mi-au prezentat un calcul al unor sume cu care eu nu am fost de acord pentru ca erau prea mici. Mi-au trimis si prin posta o adresa prin care imi solicitau contul bancar sa-mi vireze sumele pe care le stabilisera ei(s-au poate doreau sa-mi vireze 1000 lei sa-mi arate ca ei sunt dornici sa plateasca dar nu au acum). Intre timp eu am apelat la serviciile unui executor judecatoresc, am platit si o expertiza contabila, sumele s-au stabilit(bineinteles ca mult mai mari decat cele stabilite de ei) si l-am notificat din nou i-am comunicat noile sume si persoana de contact de la biroul executorului, care-i poate spune contul unde sa vireze sumele.
Din acest moment, nu am mai primit nimic de la ei si au trecut 3 luni de atunci. Procedura de executare se desfasoara in continuare, dar probabil stiti cat dureaza, s-a primit incuvintarea tribunalului pentru executare si s-au trimis adrese la banci.
Intrebarea mea este: pot sa-i fac plangere penala pentru ca nu a pus in aplicare hotararea?
Daca raspunsul este da, cui trebuie adresata parchetului, tribunalului sau politiei.
Va rog din suflet sa ma ajutati caci sunt disperat. M-am judecat 3 ani ca sa mai dureze trei pana imi recuperez banii. Ma gandesc ca daca fac o plangere penala si ii aduc la cunostinta acest lucru o sa-mi plateasca mai repede.
Va multumesc din suflet!
Cred ca trebuie sa formulati impotriva contabilului sef plangere penala pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor,conf.art.246 c.pen.la politia pe raza teritoriala a careia se afla sediul societatii.
Inainte de aceasta chiar as formula o notificare prin executorul judecatoresc in aces sens.