avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Vanzatorul se poate retrage din contractul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Vanzatorul se poate retrage din contractul de vanzare-cumparare ...

Buna ziua!

Vanzatorul se poate retrage din contractul de vanzare-cumparare cu informarea in prealabil a consumatorului?

Speta: Altex anuleaza o comanda online pe motiv de lipsa stoc.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 00:43, 29 Iunie 2023
Da se poate. Daca nu mai are stoc nu poate livra si va restituie suma.
Daca nu va convine facesi o plangere la ANPC pe site .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani achitati pentru marfa care nu a fost livrata nici dupa 2 luni, termenul de livrare fiind 15 zile plita plita Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu o comandă online pentru o plită de pe siteul “techstore.ro”. Comanda a fost plasată și achitată ... (vezi toată discuția)
Probleme la cumparaturi online Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Am cumparat un produs de pe un site online, am platit cu cardul, banii au fost scosi de pe card dupa cumpararea produsului. Asteptam curierul si nu ... (vezi toată discuția)
Comanda online - neonorata ionita_add ionita_add Buna seara, In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a ... (vezi toată discuția)