avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Sotul a primit prin donatie casa de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Sotul a primit prin donatie casa de la parinti ín ...

Buna ziua.Sotul a primit prin donatie casa de la parinti ín 2012 .
In 2019 a murit tatal sí acum mama ei.
Acum a primit O citatie de la notar sa accepta mostenirea.Trebuie sa mearga casa figureaza sub numele lui.Nu inteleg ce sa intimplat.
Cel mai recent răspuns: Cecike , utilizator 21:33, 28 Iunie 2023
cine a deschis succesiunea?
Or mai fi bunuri de mostenit. Sa mearga pana la notar sa se lamureasca.
Nimeni cand au facut certificatul ín primarie
A intrebat de mostenitor az ca nu e nimen.si doamna a zis sa scrie orcum numele pe act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.parintii az donat ... Cecike Cecike Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Parintii az donat casa pentru mine din anul 2012. In 2019 a murit tata sí acum mama.Am primit O citatie de la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de mostenire andynagy13 andynagy13 tatal meu a murit acu trei ani,eu fiind fiul lui din prima casatorie.dupa moartea lui m-am interesat de mostenire si am scos un extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare act de mostenire, solutie de a evita succesiunea zulg zulg Buna ziua. Daca poate sa ma lamureasca cineva: Bunica mea detine un apartament pe numele ei. O casa la tara si pamant pe numele parintilor ei. Nu are ... (vezi toată discuția)