avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua, am un magazin in administratie fara paza.. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua, am un magazin in administratie fara paza.. si suntem ...

buna ziua, am un magazin in administratie fara paza.. si suntem stresati de un individ.. care la inceput facea scandal.. am refuzat sa il servim a primit cateva amenzi nu a mai intrat in magazin.... acum iar a prins tupeu a intrat in magazin ca sa il servim... injura angajatele.. doar ca angajatele cand vine politia.. ele nu vor sa declare..cum putem scapa de el? politia ia zis ultima oara.. ca nu exista lege sa ii interzica.. si i-a dat tupeu.. in schimb ia zis ca ne putem alege clienti.... CUM PUTEM SCAPA DE EL?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta. catalin87 catalin87 Buna dimineata, Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Sicanare in trafic si accident neocaste neocaste Am o intrebare legata de o sicanare in trafic urmat de un mic accident, in sensul ca: Prima data imi taie calea, il claxonez, la 200m opreste in dreptul meu, ... (vezi toată discuția)