avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocuparea unui alt post de munca dupa desfiintarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocuparea unui alt post de munca dupa desfiintarea celui initial

Buna ziua,
Am si eu o întrebare: am fost în concediu medical 2 luni în urma unei fracturi/fisuri la glezna. Dupa terminarea medicalului, cei la care eram angajat m-au pus pe liber, pe motiv ca postul pe care eram angajat s-a desfiintat, si mi-au dat alt post mult prea departe de unde locuiesc, motiv pentru care am refuzat.

Acum ei spun ca nu au altceva de oferit, așa că am fost nevoit sa îmi iau zilele de concediu de odihna pentru a nu ramane descoperit. Eram obligat sa acept ceea ce mi-au oferit ei sau ei erau obligati sa îmi ofere ceva tot similar si nu sa ma trimita unde vor ei?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: ,Mirel , utilizator 18:47, 29 Iunie 2023
Nu erati obligat sa acceptati , angajatorul ofera ce posturi vacante are ...
Mersi de raspuns...

Cornel Vasile a scris:

Nu erati obligat sa acceptati , angajatorul ofera ce posturi vacante are ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz dupa concediul de crestere copil sorinalitoiu sorinalitoiu Buna ziua, In anul 2006 m-am angajat la o firma multinationala, iar in 2009 am nascut un copil. Timp de trei ani am fost in concediu de crestere copil (de la ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post petronela78_m petronela78_m Buna seara, Inainte cu 3 saptamani, am fost anuntata verbal ca postul meu se va desfiinta, iar un alt post nu au care sa-mi-l ofere si in plus nu se mai fac ... (vezi toată discuția)
Inceperea serviciului dupa concediu de crestere copil uaurelya uaurelya buna ziua, am si eu mai multe intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog frumos: -sunt in concediu pt crestere copiltimp de 2 ani (din care mai am2 ... (vezi toată discuția)