avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Loc de parcare subteran ocupat abuziv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Loc de parcare subteran ocupat abuziv

Buna ziua.

Detin un loc de parcare subteran intr-un complex rezidential din sectorul 6. Detin toate actele necesare pentru a demonstra ca este proprietate privata. Problema mea este ca o persoana necunoscuta tot parcheaza pe locul meu fara a lasa numar de telefon sa o pot contacta si mu se stoe cine e. Intrebarea mea este, daca sun la politie pot rezolva ceva in sensul asta? (sa dea amenda) Sau trebuie sa alerg de nebun pe la sectii, sa depun declaratii pentru o persoana care poate intre timp pleaca de pe locul meu?

Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles ca fiind proprietate privata, daca l-ati cumparat, puteti pune cate blocatoare doriti.
Pana la blocator, puneti o placuta de avertizare, puneti-i si un bilet de atentionare.
@latka
va rog dezvatati-va sa amenintati,inca nu este forumul dv

gi-jane2 a scris:

Bineinteles ca fiind proprietate privata, puteti pune cate blocatoare doriti.

Daca se poate sa analizati cu atentie - este vorba despre un loc de parcare intr-o parcare spatiu neingradit,
nesemnalizat accesibil persoanelor, pietonilor si vehiculelor ,respectiv este drum public adica se aplica regulile de circulatie,la fel ca in parcarile private din marile complexe comerciale
Instalarea de sisteme de restrictionare/blocare loc de parcare este discutabila primaria si politia au opinii contradictorii
Au existat astfel de situatii in care proprietarul locului de parcare privat a fost amendat de catre politia teritoriala,iar proprietarul care a ocupat acel loc privat nu a primit nici o sanctiune
Mai mult ,,in baza HCL din 2006 sector 1 Bucuresti ,politia pentru instalare blocator a dispus amendarea proprietarului vehiculului si indepartarea sistemului de blocare

Din pacate , nu aveti dreptate ..am citit si rascitit topicul in cauza si colegul are dreptate .. Ati postat un text care nu se aplica in Sectorul 6 al Mun. Bucuresti , o HCL din Brasov -(copy-paste ).
[ link extern ]

Cred ca , ar trebui sa fiti ultima persoana care il acuza pe colegul nostru de incalcarea Regulamentului. (uitati-va pe sectiunea Avertizari, Banari)

ynocentta a scris:

@latka
va rog dezvatati-va sa amenintati,inca nu este forumul dv

V-am atenționat de nenumărate ori să citiți cu multă atenție postările celorlalți utilizatori și mai ales pe cea a celui care a deschis subiectul. Nu înțeleg de ce nu doriti/reușiți și vina o aruncați în spinarea mea.

Scopul meu nu e să va ameninț cu ceva, ci să vă atenționez că e o greșeală frecventă. Puteți să o corectați?

ynocentta a scris:

Daca se poate sa analizati cu atentie - este vorba despre un loc de parcare intr-o parcare spatiu neingradit,
nesemnalizat accesibil persoanelor, pietonilor si vehiculelor ,respectiv este drum public adica se aplica regulile de circulatie

Detin un loc de parcare subteran intr-un complex rezidential din sectorul 6. Detin toate actele necesare pentru a demonstra ca este proprietate privata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2023
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

Parcare cartier rezidential Cosmaana Cosmaana Buna ziua, Am achizitionat un loc de parcare intr-un cartier rezidential in Oradea, dar foarte des il gasesc ocupat de catre oaspeti.Am sunat la politia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare privat bogdanvoicu bogdanvoicu Buna ziua.Am cumparat intr un complex rezidential un loc de parcare cu acte de vanzare cumparare,va rog sa mi spuneti ce pot face in conditiile legi in ... (vezi toată discuția)