avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Subiect: tulburare liniște publica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Subiect: tulburare liniște publica

Subiect: tulburare liniște publică
Buna ziua,
Ne confruntăm cu o situație de nedorit nimănui ☹️☹️????????????: tulburare liniște publică în mod repetat și tot mai tare: încălcare art 25+26-lg61/1991R
S-au chemat autoritățile de 5 ori: IPJ+ 112+ Pol.Locala: avertismente+ amenzi+ răspunsurile oficiale scrise pt încalcare art25+26, + o încercare amiabila nereușită a Presed. Asoc, la ei, + insulte, injurii, intimidari, amenințări, unele făcute chiar de fata cu Poliția, înregistrate de Bodycam.
CUM PUTEM SA II EVACUAM??
1. doar prin Instanta?? Și până atunci noi cum trăim aici?

2.se poate judeca și în lipsa proprietarului ?El nu e in tara, nici nu-i știm numele real și nici nu credem că există vreun contract inregistrat la ANAF.

3. Pol.Locala pe baza dovezilor lor ( intervențiilor făcute de ei + cele scrise- rasp la sesiz noastre) și cele de la IPJ+112 nu ar putea sa ii evacueze???
Sau măcar să-l notifice pe proprietar pt evacuare chiriași??
Mulțumim anticipat.

Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
7890, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:26, 29 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1-Hotararea de evacuare poate fi emisa numai de catre autoritati=instanta de judecata
2-Numele proprietarului,ar trebui sa fie consemnat in cartea d eimobil a condominiului
se mai poate afla numele proprietarului direct de la autoritatea fiscala teritoriala sau de la ocpo
3-[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale buna ziua, i.n timpul intervenției pol.locale (a-5-a ... 7890 7890 Daune morale Buna ziua, I.n timpul intervenției Pol.Locale (a-5-a !!!! Pt tulburare liniște publică) la niște chiriași ffderanjanti am fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu muzica ziua si noaptea? adrian_george adrian_george Buna ziua, locuiesc la casa si am o problema cu un vecin. Dansul asculta muzica cu boxele in curte, zi sau noapte. Problema dureaza de 1 an si s-a ... (vezi toată discuția)
Vecini rromi se bat/cearta/distreaza non stop noaptea + cainele lor latra non stop Lastresort Lastresort Va rog sa ma ajutati. Efectiv nu stiu ce sa mai fac! O familie de rromi s-a mutat de mai bine de 3 ani sub apartamentul meu, intr-un bloc nou. De cand au ... (vezi toată discuția)