avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Oare cui trebuie să mă adresez dacă nu mi-a intrat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Oare cui trebuie să mă adresez dacă nu mi-a intrat ultima ...

Oare cui trebuie să mă adresez dacă nu mi-a intrat ultima tranșă de bani pe cardul de alimente?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 00:29, 30 Iunie 2023
Buna seara,
Vă adresați in prima faza, Casei de pensii de raza unde domiciliați. Ei furnizează lista cu persoanele eligibile către Casa Națională de Pensii, care la rândul ei, o transmite mai departe Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. Dacă răspunsul este nefavorabil, va adresați Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. Pe site-ul lor veți găsi toate detaliile. Asta, bineînțeles, daca nu a intervenit vreo modificare în cuantumul pensiei dvs., care va face sa nu mai fiti eligibilă. Daca problema nu se rezolva, va adresați instanței de judecată.
Succes și numai de bine!
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2023
Livius Laslau, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!de ce copii cu pensii de urmas nu se incadreaza la ... Marinecu George Stefan Marinecu George Stefan Buna ziua!De ce copii cu pensii de urmas nu se incadreaza la voucherul pentru energie?Oare nu sunt si ei beneficiarii legii cu caracter special?De ce la ... (vezi toată discuția)
Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ... Miklos Rozalia Miklos Rozalia Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie ... (vezi toată discuția)
Proiect masura 112 ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Am un proiect fonduri europene, sunt in anul 2 si urmeaza sa-mi achizitionez toate investitiile, exact ca in planul de afaceri. Problema pe care o ... (vezi toată discuția)