avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am posibilitatea de a lucra part time la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am posibilitatea de a lucra part time la o altă ...

Bună ziua, am posibilitatea de a lucra part time la o altă societate, se poate face contract cu 2 zile pe lună, iar in cele două zile să fiu in concediu de odihnă unde am normă intreagă ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 30 Iunie 2023
Da, se poate face contract pentru 2 zile pe lună, iar in cele două zile să fiti in concediu de odihnă unde aveti normă intreagă .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna - timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, As vrea sa stiu daca, persoanele care au incheiate unul sau mai multe contracte individuale de munca cu timp partial, iar baza este la o alta ... (vezi toată discuția)
Job part time THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua va rog sa mi spuneti daca sunt angajata la un job part time de cate zile de concediu de odihna am dreptul? sunt la 20ore/saptamana.multumesc (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters235906 ContSters235906 Buna ziua , Imi poate spune cineva de cate zile de concediu de odihna cu plata/an pot beneficia cu un CIM part time,2 h /zi,vechime 7 luni. Multumesc (vezi toată discuția)