avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de nume pe pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de nume pe pasaport

Stiti cumva cum se face schimbarea de nume pe pasaportul romanesc, pt un cetatean roman cu domiciliu in strainatate? Am obtinut schimbarea de nume pe cale administrativa, oficiata de un avocat prin procura in tara. M-i s-a spus ca trebuie sa merg in Romania sa imi schimb pasaportul... nu se poate face asa ceva la ambasada?

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)
Modificare nume dyma1982 dyma1982 Buna ziua. Am o nelamurire si nu stiu care ar fi pasii ce trebuie urmati. Cetatean roman cu domiciliu in strainatate (avand totodata cetatenie dubla). ... (vezi toată discuția)
Sotia straina are pasaportul cu numele meu dar pe certificatul de casatorie incheiat in romania are numele de dinainte de casatorie ciprius ciprius Buna ziua. Suntem casatoriti de 8 ani dar din motive personale sotia cetatean asiatic nu a luat numele meu deoarece la momentul respectiv avea viza de ... (vezi toată discuția)