Buna ziua. Am facut un credit auto prin TBI pe 5 ani, am luat masina pe data de 5 mai din parc, totul bine si frumos pana a 2 a zi dimineata cand am incercat sa plec de pe loc: huruia ceva la rotile din spate si masina frana singura(diferențial defect). Am pus mana pe telefon pe 6 mai si le-am semnalat problema. Au zis ca se rezolva, m-au intins cam pana pe 27 mai cu reparatia, nu gaseau diferential, l-am gasit tot eu in final si l-au inlocuit. Totul bine si frumos. Am mers la RAR in urmatoarea saptamana, unde, surpriza, am fost respins: noxe peste limita si pierderi ulei diferential!!! Pe langa asta, masina a inceput sa scoata fum albastru si un suierat pe evacuare. Le am semnalat din nou problema, au zis ca se rezolva, mi-au trimis o in service unde mi-au schimbat uleiul!!! Uleiul fiind abia schimbat in alt service cu filtre, cu tot. Am refuzat sa ridic masina, spunadu-le ca are acelasi defect:fum albastru + suierat pe evacuare. Ce pot sa fac legal ca sa scap de creditul auto si de cei care mi-au inselat increderea in parcul auto? E clar ca masina era defecta de la inceput si au ascuns acest lucru. O solutie, va rog. Va multumesc mult!
Service auto
silviu c
sa va prezint o situatie: acum 2 saptamani m-am dus la un service auto sa fac schimbul de ulei la masina proprietate personala. acolo baieti de la service au ... (vezi toată discuția)