avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eate legal ca un medic sa aiba doua contracte de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eate legal ca un medic sa aiba doua contracte de munca, in doua ...

Eate legal ca un medic sa aiba doua contracte de munca, in doua specialitati diferite, in aceeasi unitate sanitara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 1 Iulie 2023
Codul Muncii
art.35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Niciun angajator nu poate aplica un tratament nefavorabil salariatului care îşi exercită acest drept.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va deranjez cu o întrebare. pot încheia doua contracte ... Negrisor Negrisor Bună ziua, Va deranjez cu o întrebare. Pot încheia doua contracte de munca full time la doi angajatori diferiți în același timp? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Dacă detin licenta taxi am dreptul de a avea un al doilea loc de munca? Mmmariannn Mmmariannn Dacă detin licenta taxi am dreptul de a avea un al doilea loc de munca la o întreprindere de stat sau îmi pot pierde licenta (vezi toată discuția)
Un angajat cu normă întreagă poate avea în plus sfert sau ... Chapy Chapy Un angajat cu normă întreagă poate avea în plus sfert sau jumătate de normă ( pe funcție similară sau nu) in cadrul aceleași unități? Daca da...in ... (vezi toată discuția)