avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 17 ani jumate, vreau sa stiu daca pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 17 ani jumate, vreau sa stiu daca pot beneficia de o pensie ...

Am 17 ani jumate, vreau sa stiu daca pot beneficia de o pensie alimentara mai mare, avand in vedere ca am aflat ca tata are o firma pe langa ca este pensionar. Am aflat de la cineva care il cunoastea pe tata de ceva timp dar in prezent nu mai vorbesc ca acesta are o firma. Eu nu am stiut asta. Ce pot face, de ce dovezi am nevoie si cum ma pot interesa daca chiar este adevarat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2023
Câmp de flori, utilizator

Alte discuții în legătură

Asumarea responsabilitatilor de parinte.... Trifan__Tiberiu Trifan__Tiberiu Buna tuturor, Ma numesc Tiberiu, as avea anumite inclaritati asupra unei dezbateri judecatoresti ce face parte din prezentul meu! As dori sa stiu cam la ce ... (vezi toată discuția)
Act partaj fara stirea sotului ContSters442583 ContSters442583 Buna ziua, am urmatoarea problema: Parintii mei sunt divortati de 17 ani. Impreuna au cumparat un apartament (primit si platit integral de tatal meu). In urma ... (vezi toată discuția)
Partaj,adevarat sau nu? LilRux LilRux In primul rand vreau sa va spun ca am 17 ani. Parintii mei au divortat,iar de curand am primit citatia pt partaj,la solicitarea tatalui meu(daca se poate numi ... (vezi toată discuția)