avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am și eu o nelămurire. Lucrez in sistemul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am și eu o nelămurire. Lucrez in sistemul sanitar ...

Buna ziua! Am și eu o nelămurire. Lucrez in sistemul sanitar și în momentul când am primit graficul de lucru pe luna iulie am constatat că pe 31 iulie sunt in tura de noapte iar pe data de 1 august intru in concediu de odihna. Nu este prima dată când se întâmplă lucrul asta, s-a mai întâmplat și în cursul unei luni sa fiu de noapte iar a doua zi sa intru in concediu. Daca am întrebat asistenta șefă a spus că este perfect legal. Vă întreb este legal sa ies din tura de noapte în prima mea zi de concediu de odihna? Mulțumesc frumos pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:31, 2 Iulie 2023
da, este corecta o astfel de situatie .. nu scrie in niciun act normativ ca nu se poate intra in CO dupa o tura..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa zi de repaus, va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul ... andrei-bogdan andrei-bogdan Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul sa imi impuna sa imi iau concediu de odihna doar dupa o zi de repaus.Adica eu lucrez 12/ 24, ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu program lucru 12/24 12/48 crysty90 crysty90 buna ziua. lucrez la o firma de paza cu programul 12/24 12/48, contract de munca individual. mai am de luat 14 zile de concediu de odihna. cum se ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent medical pe secția pneumologie cu 25 paturi. personalul ... Adryaaan Adryaaan Sunt asistent medical pe secția Pneumologie cu 25 paturi. Personalul este format dintr-un medic, 7 asistenți cu tot cu asistenta șefă și 6 operatori. Ce ... (vezi toată discuția)