avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o problema delicata, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o problema delicata, sunt o persoana ...

Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o problema delicata, sunt o persoana cu handicap de gradul doi permanent si lucrez la o spalatorie auto in cadrul unei reprezentante auto, lucrez cu program normal de 8 ore si am un target de 8 masini pe zi de spalat dar angajatorul vrea sa fac mai mult si ma obliga sa preiau si o spalatorie automata desi stie ca am o dizabilitate, amenintandu-ma sa-mi gasesc de munca in alta parte daca nu-mi convine si nici nu vrea sa mai angajeze un om sa ma ajute. Este legal ce face el? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 2 Iulie 2023
Normele de munca se elaboreaza de catre angajator, conform normativelor in vigoare, sau, in cazul in care nu exista normative, normele de munca se elaboreaza de catre angajator dupa consultarea sindicatului reprezentativ ori, dupa caz, a reprezentantilor salariatilor.

Angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normare munca Schafy Schafy Lucrez la o brutarie unde fabricam cornuri pentru elevi. Anul trecut patronul ne-a fixat o norma de 18 malaxoare in 8 ore de munca. Acum ne-a marit norma la 20 ... (vezi toată discuția)
Demisia instant Vulturudac Vulturudac Pot sa mi dau demisia în timp ce sunt la servici dacă sunt expus intentionat de către șefi la situații ilegale și periculoase dpdv penal? (vezi toată discuția)
ajutor - norma de munca Fgfgq Fgfgq Lucrez ca bucatar intr_o cantina de stat .cine ma poate lamuri cate feluri de mancare poate gati un bucatar fara ajutor de bucatar ? In conditiile ... (vezi toată discuția)