avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces garaj blocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces garaj blocat

Buna ziua,

Am si eu o problema legata de accesul in garaj. Stada pe care locuiesc este lata de 6m si se infunda. Eu sunt ultima casa si cand intru pe strada vin cu fata, parchez in garaj iar cand vreau sa ies nu pot sa ies de masina vecinului care parcheaza vis-a-vis si imi spune sa irs tot cu spatele si sa merg toata strada inapoi. Eu vreau sa ies cu spatele din garaj si sa plec cu fata.

Sotia nu mai foloseate masina de cand am facut garajul intrucat nu se descurca sa iasa asa cum isi doreste vecinul.

Este vreo reglementare in acest sens?

Multumesc pentru raspuns.

Cosmin
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:54, 2 Iulie 2023
Functioneaza mica intelegere intre vecini.
Cand ati construit garajul, proiectantul trebuia sa tina cont de niste dimensiuni necesare pentru viraje, intoarcere masina, etc. Puteti lua legatura cu un alt proiectant care sa gaseasca o solutie de modificare situatie existenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea in fata casei si accesul in curte ContSters317885 ContSters317885 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Este legal ca un vecin sa reclame faptul ca nu poate intra in curte prin spatele casei? El are intrarea ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe o straduta aflata in coproprietate AlexandraIoana09 AlexandraIoana09 Buna ziua, As avea nevoie de o edificare asupra unei probleme cu care ma confrunt de ceva vreme: locuiesc pe o straduta unde suntem 3 case cu drum de acces ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in sectorul 1, pe o strada cu sens unic, unde ... MioM MioM Buna ziua, Locuiesc in sectorul 1, pe o stada cu sens unic, unde sunt imobile preponderent individuale dar si blocuri colective, cu locuri de parcare ... (vezi toată discuția)