avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am cumpărat ultima casă de pe o stradă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am cumpărat ultima casă de pe o stradă înfundată. ...

Bună ziua,

Am cumpărat ultima casă de pe o stradă înfundată. Strada se termină cu gardul unui vecin care are acces la casă de pe o altă stradă. Acum vecinul și’a făcut poarta și în spate (pe strada mea) și parchează mai multe mașini în fața casei mele.
Aș dori să știu dacă este legal să își facă poarta în spate și dacă are voie să lase mașini în fața casei mele (chiar dacă e spatele casei lui).

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 17:41, 10 Decembrie 2023
Va e blocat accesul?
Nu e blocat. Dar limitează locul pentru mașina mea și dacă mai am vreun vizitator.
E legal să-și facă poarta?
Moda este acum :să ai cat mai multe mașini pe care să le parchezi pe unde apuci si să încurci pe alții dar NU în curte la tine pentru că aici te încurcă pe tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei Bogali Bogali Buna ziua. Sunt din Constanța și am cumparat o casa de curând cu deschidere teren de 6,7m și am probleme cu vecinii de la blocurile de vizavi care ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)