avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În urma decesului părinților din urmă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În urma decesului părinților din urmă cu câțiva ...

Bună ziua. În urma decesului părinților din urmă cu câțiva ani, suntem trei frați dintre care doi locuim în casa părintească, dar nu avem vreun act de moștenire sau alt act. Problema este că împreună avem trei terenuri agricole aflate în afara localității pe care le muncește fratele care se și folosește de roadele lor. Ce trebuie să fac să întru legal în posesia părții de teren ce îmi revine mie? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:37, 2 Iulie 2023
Sa dezbateti succesiunea si eventual sa faceti si partaj. Daca nu va intelegeti amiabil, in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mă numesc dumitru și am un frate. am plecat de acasă ... Ionut mihnea Ionut mihnea Buna ziua. Mă numesc Dumitru și am un frate. Am plecat de acasă de 35 de ani și am lăsat casa cu fratele meu și parintii. Acum aproximativ 15 ani mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren agricol retrocedat dupa1989 viorelt69 viorelt69 Buna ziua! Mama a mostenit , dupa Revolutia din 1989, impreuna cu alti 8 frati si surori, cam 5 Ha de pamant agricol. O sora care are si certificatul de deces ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)