avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecata proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecata proces

Buna ziua,
Referitor la cheltuielile de judecata, nu mi s-au acordat, cu toate ca judecatorul, la doua termene, m-a obligat cu prezenta obligatorie pentru interogatoriu, eu venind din Franta. Eu am depus la dosar toate cheltuielile facute, peste 12.000 lei, dar in final, castigand procesul, mi s-a acordat doar 2.000 lei onorariu avocat, asa scrie in minuta.

Cum pot eu acum sa-mi recuperez cheltuielile si sa se indrepte eroarea materiala facuta in dauna mea?

Pot face o cerere in acest sens? Mentionez ca hotararea nu este inca redactata.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Buna ziua,
Formulati apel impotriva hotararii, justificand cheltuielile de judecata pe care le solicitati.
si sa se indrepte eroarea materiala facuta in dauna mea?

Nu e o eroare materiala, trebuie sa atacati hotararea in ce priveste cheltuielile de judecata, asteptati intai sa va fie comunicata.
V am răspuns la întrebare într o postare anterioara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o mare nelamurire. in procesul civil in care am ... Mika T Mika T Buna ziua! Am o mare nelamurire. In procesul civil in care am fost parat impreuna cu sotia , solutia data a fost in favoarea noastra fiind respinsa cererea ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Completare hotarare jud. sofia34 sofia34 cererea de completare hotararii judecatoresti irevocabile, in ceea ce priveste cheltuielile de judecata, deoarece acestea s-au acordat doar pe sfert desi mi ... (vezi toată discuția)