avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Bună ziua.
Sunt angajata la o firma de 6 luni si am fost internata în spital 2 săptămâni ( concediu medical 13 zile ). După externare mai am 14 zile de concediu medical . Cei de la firma nu vor sa înregistreze concediul.

Cum pot motiva absentele?
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 3 Iulie 2023
Sesizati ITM-ul pentru neconcordanta pontajului.

Angajatorul nu mi-a plătit concediul medical. Cui mă adresez?
www.avocatnet.ro/articol_597...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. as avea o problema, soția este însărcinată în ... victorpopoiu89 victorpopoiu89 Bună ziua. As avea o problema soția este însărcinată în 19 săptămâni. I sa adus la cunoștință șefului la locul de munca ca este însărcinată ia ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 1Anon1m 1Anon1m Buna ziua . Am rugamintea daca se poate sa ma lamuriti cu o problema legata de concediul medical. In perioada 2.08.2019 - 9.08.2019 am avut concediu medical ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu semnez pontajul? crissty15 crissty15 Am revenit cu o parte din subiectul cu sarbatorile legale si anume cea referitoare la pontaj si anume daca refuz sa ma semnez in datele pe care mi le dau ei, ... (vezi toată discuția)