avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Repozitionare teren extravilan cu vecinul! Buna seara, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Repozitionare teren extravilan cu vecinul! Buna seara, vecinul ...

Repozitionare teren extravilan cu vecinul!
Buna seara, vecinul dorese sa repozitioneze terenul ( el are teren la mine in curte , eu la el ) extravilan 2-3% . Problema este ca vecinul vrea sa aduca el un prieten care este topograf să facă masuratorile si modificarile. Cum pot sa imi dau seama ca nu sunt pacalit in sensul ca la masuratoare targem hotarul acolo unde trebuie , iar pe hartie ma trezesc cu alte modificari nedorite ?!
Multumesc si astept un raspuns cu mare interes !
Seara buna.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 07:18, 4 Iulie 2023
Ii cereti sa va dea tabelul cu coordonatele terenului, si il rugati sa va lase sa il verificati cand introduce aceste coordonate in aparat (are un handheld ca si un telefon - il mai denumim si carnet de teren).

Ulterior puteti verifica cu alt topograf dupa ce se solutioneaza intabularea daca coordonatele din tabelul pe care vi le-a predat in momentul tarusarii pe teren corespunde cu intabularea din baza de date, sau puteti solicita aceste coordonate cu 25 de lei de la cartea funciara si verificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repozitionare teren agricol in cartea funciara RaduA82 RaduA82 Buna ziua, Detin un teren agricol, extravilan, de ~2,5 h iar anul trecut pe 14-07-2017 am primit o notificare de la OCPI asupra unei cereri de rectificare ... (vezi toată discuția)
Modificare carte funciara fara acordul meu erhabe erhabe Buna ziua Am cumparat o casa in afara Bucurestiului si am avut probleme legate de teren cu o batrana din vecinatate.Am contactat un expert cadastral pentru ... (vezi toată discuția)
Este legal sa se ceara crearea unui plan parcelar general la intabularea unui teren? raduflor2002 raduflor2002 Buna ziua Am cumparat un teren in 2012 pe care s-a construit o casa, cu toate actele legale, inclusiv ridicarea topografica, intabularea terenului, etc. ... (vezi toată discuția)