avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.! Sunt coproprietar, împreună cu fratele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.! Sunt coproprietar, împreună cu fratele meu, al ...

IEȘIRE DIN INDIVIZIUNE
Bună ziua.!
Sunt coproprietar, împreună cu fratele meu, al unui apartament. Fratele meu, însă, refuză vânzarea acestuia. Așadar, va trebui să inițiez un partaj judiciar. Care sunt etapele pe care le presupune desfășurarea unui asemenea proces ? Este de așteptat ca instanța să atribuie apartamentul uneia dintre părți (și sultă celeilalte părți). Mi-ați putea indica, în general, care sunt criteriile conform cărora apartamentul poate fi atribuit uneia dintre părți ? Eu locuiesc la 400km distanță față de localitatea în care ar trebui să se desfășoare procesul. Există posibilitatea ca acțiunea, documentele, (și alte aspecte referitoare la desfășurarea procesului) să se desfășoare on-line ?
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
marvio andreescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: marvio andreescu , utilizator 07:47, 9 Iulie 2023
Ok.Mulțumesc pt. ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie intre coproprietari Cristea Ion Cristea Ion Chirie intre coproprietari. Buna ziua, dețin 80% dintr-un apartament în urma unei moșteniri unde locuiesc singur. 20% este deținut de către fratele meu. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,vă rog să îmi dați un sfat avem apartament 4 camere ... edithruska@yahoo.com edithruska@yahoo.com Bună ziua,vă rog să îmi dați un sfat avem apartament 4 camere doi frați 50-50 % sutem coproprietari nicicum nu ne putem înțelege la vanzarea ... (vezi toată discuția)
Suntem trei frati iar fratele cel mare nu vrea sa facem succesiunea Oacc Oacc Buna ziua,Santem trei frati iar fratele cel mare nu vrea sa facem taxa de succesiune dupa parinti decedati.metionez ca avem un apartament mostenire de la ... (vezi toată discuția)