avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Conform legii, părinții unui student de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Conform legii, părinții unui student de 22 de ani, ...

Bună ziua. Conform legii, părinții unui student de 22 de ani, trebuie să își susțină copilul financiar și în timpul vacantei? Întreb, deoarece tatăl nu dorește să contribuie cu bani pe timpul vacantei, deși studentul are și tabără de creație (este student la muzică) pe timpul verii unde trebuie să achite cazare și masă. Mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: micici , utilizator 13:41, 4 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, legea nu dispune plata pensiei doar in cursul anului scolar si asta deoarece este pensie alimentara, de intretinere, rolul ei fiind de a acoperi nevoile copilului, nevoi de intretinere curenta, alimentare, scolare, chiar si recreative.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara "in vacanta" clumpy clumpy voi incerca sa expun cat mai clar problema la care astept un raspuns: am divortat acum 5 ani de sotul meu, la un an dupa ce el a parasit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara alina53 alina53 Buna..sunt nou pe acest forum,si as avea si eu o intrebare (sau mai multe) sunt divortata de 8 ani ,cu un copil de 7 ani, fostul meu sot este recasatorit in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dhik dhik fata sotului are 19 ani si s-a inscris la o facultate particulara la drept la zi . Vreau sa stiu daca mai plateste pensie alimentara , daca da si in timpul ... (vezi toată discuția)