avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... In cat timp iese un buletin provizoriu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

In cat timp iese un buletin provizoriu

Buna seara.
Parintii mei au organizat o vacanta in bulgaria, in care voi merge eu cu prietenul meu impreuna cu ei, doar ca am intampinat o problema. Prietenul meu si-a pierdut buletinul si a fost ieri sa-si faca altul provizoriu pt ca nu are actele la casa. Problema ar fii ca ni s-a spus ca va iesi in 3-4 saptamani, doar ca vacanta este peste 19 zile si plus de asta, trebuie sa-si faca si pasaportul ca nu poate iesi cu buletin provizoriu din tara.
Exista o modalitate in care sa facem ceva sa iasa mai repede? Sau este posibil sa iasa mai devreme de 3 saptamani?
Astept un raspuns cat mai rapid, multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:06, 6 Iulie 2023
Este posibil sa iasa si mai devreme de 3 saptamani.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cartea de identitate provizorie eliberată pentru motivul lipsa dovada adresă domiciliu este conditionata de efectuarea unei verificari in teren facuta de politie. De regula, in functie de localitate, cam atat dureaza, uneori poate depasi 1 luna.
Vai…
Nu pot face nimic sa pot sa-l iau mai repede?
Puteti sa il luati in spatiu sa isi faca definitiv in 4 -5zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Calatorie in europa, acte necesare Pavel.t2 Pavel.t2 Buna ziua De curand trebuia sa-mi reinnoiesc buletinul, dar din cauza ca ai mei sunt plecati din tara iar casa mea este trecuta pe numele tatalui meu, n-am ... (vezi toată discuția)