avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua as dori sa ma informez și eu în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua as dori sa ma informez și eu în legătură cu un ...

Bună ziua as dori sa ma informez și eu în legătură cu un divorț.Totul a început cam acum o luna venind de la lucru soția mea spus ca la 10 seara are masaina și își ia copii și se desparte de mine plecând în România, făcând bagajul a întrebat-o pe fata dacă merge cu ea iar fetita a spus ca ea rămâne cu tați, și a plecat cu copilul de 2 anișori după o săptămână de stat în România a revenit mia a început sa se certe cu mine a închis usa și a trebuit sa sun la politie sa vina sa ma lase înăuntru după plecarea politiei cal la 1 ora a început sa ma scuipe și sa dea în mine ca de ce am chemat politia toată scena e filmata iam zis ca dacă nu se calmează voi suna din nou la politie iar ea sia luat bagajul și a plecat aflând 2 zile mai târziu ca este în Germania ce ar trebui sa fac sa nu im ia statul copii iar eu trebuie sa și muncesc și nu am unde lasa copii
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 5 Iulie 2023
Care stat sa va ia copiii? Ati uitat sa ziceti unde sunteti.
Platiti o bona sa stea cu ei pana il dati la cresa/ gradinita pe cel mic.
Nu va ia statul copiii daca va descurcati cu ei.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea sa obtin si eu timp mai mult cu copilul? pocaxxl pocaxxl Sunt intrun divort cu sotia asta e de comun acord si avem un copil de 2 ani impreuna si custodia este comuna asa zice ea. cand mia zis ca a bagat actele de ... (vezi toată discuția)
Ajutor tatal copilului vrea sa imi ia copilul! Alina.Nicoleta Alina.Nicoleta Sunt mama singura am plecat de la tatal copilului din diferite scandaluri eu nu vroiam sa traiasca fiul meu intro asemenea cearta continu!tatal copilului este ... (vezi toată discuția)
Program vizita copii Alina095 Alina095 Bună ziua sunt divorțată cu doi copii tatăl nu are program de vizita fix avem custodie comuna el fiind plecat mai mult de o luna și ceva e în tara sia ... (vezi toată discuția)