avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua, am primit ieri o somatie de la directia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua, am primit ieri o somatie de la directia economico-financiara...

buna ziua va rog sa ma indrumati si ce pot face am primit ieri 4 07 2023 o somatie de la directia economico financiar valcea pentru o contraventie in valoare de 200 lei nu stiam pentu ce m am gindit ca poate vreo amenda de viteza sau rovineta am fost la financiar si doamna de acolo mia aratat procesul verbal ,surpriza a fost mare cind am citit procesul in care eu cu toate datele personale sunt inplicat intru n scandal injuri instigare si sunt sanctionat de jandarmeria bucuresti desi eu sunt din valcea si nu am mai fost in bucuresti de 4 ani ce trebuie sa fac ca nu pot veni sa fac contestatie la bucuresti pot sa o fac si la valcea? nu este o suma mare dar daca data viitoare este ceva mai grav
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:26, 5 Iulie 2023
E simplu, angajați un avocat, dacă ajungeți în instanță cereți și plata cheltuielilor de judecată de către intimat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta- suspendare permis de conducere Nina1 Nina1 Buna seara In urma depunerii in instanta a unei contestatii pentru suspendarea permisului de conducere am primit citatie pentru prezentare la primul termen. ... (vezi toată discuția)
Mersul in spatele ambulantei ContSters298268 ContSters298268 Aseara mergeam dupa salvare prin voluntari limita de viteza (50) radaru era amplasat pe partea opusa cu fata pentru cei care vin din spre Bucuresti, eu ma ... (vezi toată discuția)
Politia rurala si amenzile de circulatie ContSters163400 ContSters163400 in urma cu citeva zile fiul meu a fost oprit in trafic in localitatea jucu jud cluj de catre un domn politist de la politia rurala care sustinea sus si tare ca ... (vezi toată discuția)