avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drug test pozitiv-rezultate analize
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drug test pozitiv-rezultate analize

Bună ziua!
În urma cu 2-3luni am fost oprit în trafic și supus unui drug test, am ieșit pozitiv la Thc. Au efectuat percheziție corporala și a mașinii, nu au găsit nimic. Precizez ca nu eram sub influenta în momentul în care am fost oprit. Am fost cooperant, nu am antecedente. Am fost la politie următoarea zi pentru a mi da acordul ca sunt dispus sa plătesc taxa pentru prelevarea probelor ca am înțeles ca nu au buget și ca altfel ar fi durat mult mai mult. Zilele trecute am sunat la inml si mi s a spus ca va mai dura cel puțin 7-8luni pana vor veni rezultatele... Întrebarea mea este care sunt șansele mele de a-mi recupera permisul si în cât timp credeți ca se va întâmpla asta? Dacă eu in momentul acela aveam categoriile am și b pot da între timp pentru A?
Mulțumesc mult pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:38, 6 Iulie 2023
în cât timp credeți ca se va întâmpla asta?

Termenul de comunicare rezultate analize este conditionat de bagajul de activitate al institutiei de urgenta analizelor in lucru si de alti factori independenti de vointa partilor
In urma rezultatului drug test pozitiv permisul dv de conducere a fost suspendat
Pana la solutionarea cauzei nu veti putea sustine examen pentru obtinere categoria A

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control ... Disfisher Disfisher Bună ziua, în data de 23.02.2020 am fost oprit într-un control de rutina și mi-a fost făcut drug test-ul ieșind pozitiv THC și amfetamina , ... (vezi toată discuția)
Acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals ... adrian.a adrian.a acum un an am fost testat cu aparatul drug test, iesind fals pozitiv THC canabis, am stat 1 an si 4 luni cu permisul suspendat cu dovada fara drept de ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)