avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se poate modifica un abonament de telefonie mobila ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se poate modifica un abonament de telefonie mobila prin trimiterea ...

Se poate modifica un abonament de telefonie mobila prin trimiterea unui sms ,trimis nu titularului de contract ci utilizatorului ,acesta fiind fiica mea ?In ce masura contravine legii 193 din 06/11/2000 privind clauzele abuzive ?
Cel mai recent răspuns: steffanias , utilizator 13:41, 7 Iulie 2023
orice modificare de servicii de comunicație, transmisa prin mijloace electronice, poate fi refuzata in termen de 30 zile. ea nu devine aplicabila decat dupa trecerea acestei perioade, in cazul in care nu a fost refuzata.
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator
Ma refeream la modificarea unui abonament pentru care trebuia semnat un abonament la distanta .șnu la serviciile din abonament care conf. contractului pot fi modificate in functir de evolutia pietei !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)
Pot renunta la abonamentul de telefonie mobila? simionsilviunicolae simionsilviunicolae Acum 2 saptamani , am incheiat cu un operator de telefonie mobila un contract valabil pe doi ani. Am luat si un telefon bonus ca deh , suna bine! Intre timp , ... (vezi toată discuția)
Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)