avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! In cazul unei concedieri, in situatia in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! In cazul unei concedieri, in situatia in care angajatul ...

Buna ziua!
In cazul unei concedieri, in situatia in care angajatul care urmeaza a fi concediat, are planificat concediul de odihna intr-o anumita perioada...intrebarea mea este , daca in acea perioada de concediu de odihna poate fi cuprinsa si perioada de preaviz.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SOAREFAIN , utilizator 12:21, 7 Iulie 2023
Da, in acea perioada de concediu de odihna poate fi cuprinsa si perioada de preaviz.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva Amicha Amicha Buna ziua ! La firma la care lucrez urmeaza sa se faca concedieri colective. Am pregatit proiectul de concediere, s-a discutat cu reprezentantii ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu concediul de odihna daca se desfinteaza postul LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza cu concediul de odihna aferent perioadei lucrate in acest an daca incetarea contractului de munca se face ... (vezi toată discuția)